بورس تهران از ابتدای سال با بازدهی چشمگیری همراه بوده است. بهدنبال تفکیک مسیر قیمتی سهام در نتیجه انتشار عملکرد نیمه نخست، بازندگان و برندگان بورسی نیز جدا میشوند.
از دهم مهر ماه ورق در بورس اوراق بهادار تهران برگشت و با رکوردهای تاریخی روزهای قبل خود فاصله گرفت. تا پیش از آن شاخص کل بورس تهران بیسابقهترین رکوردهای خود را در طول تاریخ ۵۰ ساله خود به ثبت رساند و با عبور از مرز ۱۹۵ هزار واحد بسیاری منتظر شاخص ۲۰۰ هزار واحدی بورس بودند.
نماگر بورس تهران معاملات اولین روز از ماه جاری را با افت قابل توجه به پایان رساند. به این ترتیب شاخص کل بازار سهام با افت ۲۴۶۰ واحدی (معادل ۳/ ۱ درصد) در سطح ۱۸۵ هزار و ۳۱۹ واحدی قرار گرفت. دیروز سهامداران نسبت به محتوای گزارشهای ۶ ماهه شرکتها واکنش نشان دادند و تفکیک در وضعیت سهام مشاهده شد.
شاخص کل بورس تهران معاملات روز گذشته خود را با رشد ۸۶۲ واحدی (معادل حدود ۵ /۰ درصد) به پایان رساند و در میانه کانال ۱۸۹ هزار واحدی ایستاد. در این روز از یکسو شناسایی سود از سوی معاملهگران پس از رشدهای چند روز اخیر سبب افزایش فشار فروش در بازار سهام شد.
معاملات بورس تهران در روز گذشته با رشد ۵۶۴۶ واحدی به پایان رسید تا این نماگر پس از ۱۲ روز کاری، مجددا کانال ۱۸۸ هزار واحدی را فتح کند. بهنظر میرسد مورد تایید بودن گزارشهای شش ماهه شرکتها با انتظارات سهامداران در کنار اخبار مثبت در فضای سیاسی موجب افزایش تقاضا و رشد ارزش سهام شده است.
رصد بازارهای مالی کشور در شرایط فعلی اقتصاد نشان از حرکتهای تودهوار دارد. هر چند این روند در تمامی بازارهای سرمایهگذاری قابل مشاهده است، اما در بازارهای ارز و بورس با شدت بیشتری دنبال میشود.
معاملات بورس تهران روز گذشته با رشد ۵۷۷۵ واحدی شاخص کل به پایان رسید. جهش ۳/ ۳درصدی شاخص اصلی بازار دیروز تحت تاثیر رشد قیمت سهام در نمادهای بزرگتر بازار و با پشتوانه بنیادی رخ داد تا بورس چهرهای متفاوت نسبت به دوره اخیر که سهام و صنایع مختلف بورسی دستهجمعی حرکت میکردند، نشان دهد.
شاخص کل بورس تهران، معاملات روز گذشته خود را در مواجهه با ناتوانی مجدد هسته معاملات، ناتمام به پایان رساند و با افت ۱۰۹ واحدی (معادل ۰۶/ ۰ درصد) از باقی ماندن در کانال ۱۷۵ هزار واحدی ناکام ماند. به این ترتیب در حالی که دیروز تحتتاثیر دادوستدهای مثبت گروههای بزرگ بازار، شاخص سهام در آستانه ورود به محدودههای مثبت بود، مختل شدن سامانه معاملات پس از ...
در یک افت دستهجمعی شاخص سهام روز گذشته ۵۹۸۳ واحد کاهش یافت تا همچنان هیجان منفی در بورس تهران باقی بماند. کارشناسان معتقدند دو تفکر اشتباه منجر به تشدید صفهای فروش شده است. نخست مقایسه نادرست فضای کنونی با رکود بورس پس از رونق پرشتاب سال ۹۲ و دوم، عدمآشنایی پولهای تازهوارد با ذات ریسک در بازار سهام.
پرونده فعالیت هفتگی بورس تهران امروز بسته شد. هفته ای پرتلاطم برای تالار شیشه ای که در نهایت با غلبه تقاضا بر عرضه ها، ختم به خیر شد. دماسنج بازار سهام پس از جهش های متوالی در ماه های اخیر، فاز استراحت را نیز در این مدت پشت سر گذاشت، تا به گفته بسیاری از کارشناسان آماده شروع یک فصل جدید با توجه به مولفه های مثبت کنونی شود.
بورس تهران معاملات هفته جاری را با افت ۴/ ۲ درصدی شاخص کل به پایان رساند تا اولین افت هفتگی نماگر سهام پس از ۷ هفته صعود بیوقفه ثبت شود. فروکش کردن هیجانات و رویکرد خرید سهام بنیادی از میانه هفته جاری موجب بازگشت آرامش به بازار سهام شده است. هر چند جریان ورود نقدینگی کند و سرمایهها محتاط شده است، اما بروز محرکهایی میتواند مجددا پتانسیل بورس در ...
رفتار گروهی سرمایهگذاران چه در دورههای صعودی و چه در زمان افت بازارها، یکی از الگوهایی است که بیشتر در بازارهای نوظهور و در حال توسعه دیده میشود. بورس اوراق بهادار تهران نیز سالیان درازی است چنین معاملاتی را تجربه میکند. این حرکتهای تودهوار در بازارهای سرمایه، سبب میشود تا قیمت سهام از ارزش بنیادی آن فاصله گرفته و بسته به شرایط بازار، سبب تشکیل ...
شاخص کل بورس تهران دیروز افت ۷۲۲۱ واحدی (معادل حدود ۷/ ۳ درصد) شاخص کل را تجربه کرد و ضمن واگذاری ۷ کانال در ارتفاع ۱۸۸ هزار و ۲۵۹ واحدی قرار گرفت. این اصلاح قیمتی چندان دور از انتظار نبود و اتفاقا برای احیای بورس ضروری بود. هشدار تحلیلگران نسبت به رشد پرشتاب قیمت سهام در هفتههای اخیر، به خوبی موید این موضوع است.
شاخص سهام با جهش ۱۵ درصدی هفته گذشته توانست رکوردهای تازهای را در تاریخ خود به ثبت برساند. از اواخر بهار و همزمان با افزایش نرخ دلار، بسیاری از تحلیلگران بر پتانسیلهای صعود بورس تهران تاکید داشتند، اما صعود دستهجمعی اخیر صنایع مختلف بورسی کارشناسان را نگران کرده است.
از ابتدای امسال و در مدت ۱۲۲ روز معاملاتی، تعداد ۲۲۵میلیارد و ۲۳۰میلیون سهم و حق تقدم به ارزش ۶۳۵هزار و ۳۳۲میلیارد ریال در ۱۲میلیون و ۷۳۹هزار و ۱۵۸دفعه مورد معامله قرار گرفته است.
در حالی قیمتها در بورس تهران به صورت لحظهای رکوردشکنی و رشد بیسابقه را تجربه میکند که همچنان به خاطر ریسکهای زیاد سیستماتیک و غیرسیستماتیک، این بازار حتی گزینه سوم برای سرمایهگذاری عامه مردم هم نیست.